logo tr marketing
Home » Over mij
christina over tr marketing

Over mij

Hoi, ik ben Christina, gevestigd in Purmerend en samen met mijn partner en ons tweejarig zoontje geniet ik van het leven. Sociaal, hands-on, en creatief; zo ben ik te omschrijven. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt voor diverse opdrachtgevers. Nu is het mijn missie om mijn kennis te delen met startende ondernemers, bedrijven met personeelstekorten of bedrijven die een duwtje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van online marketing.

Heb je moeite met het vergroten van je vindbaarheid op Google, wil je meer uit je social media halen, of heb je andere online marketingbehoeften? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik bied ondersteuning vanaf slechts 2 uur per maand, en mijn diensten omvatten onder andere SEO-optimalisatie, social media management, betaalde social media campagnes, het instellen en koppelen van Google-producten zoals Google My Business en Google Analytics, concurrentieonderzoek en websiteontwikkeling.

En het beste van alles? Ik bied nu een gratis website analyse aan! Ontdek hoe je website presteert en waar je kansen liggen voor verbetering.

Klaar om je online aanwezigheid te versterken en meer leads te genereren? Laten we samen aan de slag gaan! Neem vandaag nog contact op voor je gratis website analyse.

Een greep van onze klanten

www.hs-renovatie.nl

Voor HS renovatie experts een timmer en schilder bedrijf in Purmerend heeft TR marketing een complete website gerealiseerd. Compleet met nieuw logo en huisstijl. Er is een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd om te juiste woorden te bepalen voor de website

Behoefte aan een website? Stuur een bericht.

www.stauko.nl

Voor Stauko is een uitgebreide website analyse, concurrentie onderzoek en Pinterest strategie opgezet. Na de aanpassingen heeft de website van Stauko maar liefst 3x meer bezoekers en 2x meer offertes gegenereerd. 

Hulp nodig met jouw social media? Bekijk meer.

www.minersnederland.nl

Voor Miners Nederland een uitgebreid concurrentie onderzoek aangeleverd inclusief een zoekwoorden onderzoek. Miners Nederland heeft zelf junior online marketeers in dienst. Door middel van het onderzoek van TR marketing kon het team aan te slag om de juiste aanpassingen door te voeren op de website om zo met meer dan 31 zoekwoorden op de eerste pagina van Google zichtbaar te zijn.

Scroll naar boven